Wie zijn we?

Een boek lenen? Een vraag over de speelpleinwerking (SPED)? Info over de jaarmarkt? Een badmintonveld reserveren? Een ticket kopen voor een concert? Een ruimte voor een activiteit of een vergadering huren? Naar een vertelling komen luisteren? Een activiteit of evenement vinden of bijwonen? De krant lezen, een koffie drinken of simpelweg een babbeltje slaan?

Daarvoor - en voor nog veel meer - kan je terecht bij Vrijetijdscentrum Kruispunt. 

Het vrijetijdscentrum is een ruime toegankelijke bib met plekjes om (voor) te lezen, werk- en studeerplekken, een kopje koffie en een mooie tuin. Een bib als deel van een groter geheel, een stukje uit de grotere puzzel van de vrijetijd Edegem - samen met de collega’s van cultuur, jeugd en sport. 

In de foyer kan je op weekdagen tussen 10-12 uur en tijdens de openingsuren van de bib de krant of een tijdschrift komen lezen, eventueel met een kopje koffie erbij.

In het hele gebouw kan je een rustig plekje zoeken om te werken want WiFi dekt het hele gebouw. Tijdens de blok- en examenperioden kunnen studenten op de lees-/leerplekken in de bib komen studeren. 

De jeugd-, cultuur- en sportdienst zijn eveneens geïntegreerd in de nieuwe vrijetijdsdienst. De medewerkers en experten blijven garant staan voor het organiseren en ondersteunen van bestaande en nieuwe initiatieven en staan open voor al je vragen en voorstellen. Ook onze grotere evenementen zoals de jaarmarkt, Toost!, … vinden onderdak in de vrijetijdswerking.

Vind de weg naar wat je boeit!