Fun voor Kids vzw

'Fun voor Kids' is een organisatie die tijdens alle schoolvakanties activiteiten organiseert voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar en dit op verschillende locaties in het Antwerpse zoals in de gemeente Edegem (Sportcentrum Marienborgh - Basisschool 't Kofschip . Al meer dan 15 jaar willen wij niet 'zomaar opvang' voorzien. We proberen steeds en gevarieerd en supertof programma uit te werken, aangepast aan elke leeftijd en telkens onder begeleiding van diplomeerde monitoren. Het gaat hier tenslotte om de vakantie-opvang van uw kind en daarvoor is enkel het beste goed genoeg!

Onze activiteiten kunnen opgesplitst worden in drie afzonderlijke onderdelen:

 • Uitstapweken (KL en LS)
  Elke dag voorzien wij een supertoffe (dag)uitstap of activiteit. We proberen ons aanbod altijd zo breed en gevarieerd mogelijk te maken. Zo kunnen de kids zich uitleven in binnenspeeltuinen, spelenderwijs bijleren in de verschillende musea of kennismaken met allerlei nieuwe sporten. Er is voor ieder wat wils!
   
 • Themadagen @ Wilrijk (Ukkies, Juniors en Maxi's)
  Hierbij staat elke dag in het teken van één bepaald thema. Zo maken we ons eigen restaurant, zijn we kermiskramer voor een dag, leren we alles over het verkeer en ga zo maar door. We blijven hierbij ook de hele dag op dezelfde locatie. Daarom kan je je voor de Themadagen ook enkel inschrijven op locatie Wilrijk.   
   
 • Speeldagen (3-8j)
  Elke dag wordt gevuld met supertoffe activiteiten rond een centraal thema. Meestal blijven we op dezelfde locatie, maar af en toe wordt er ook eens een uitstapje in de buurt gedaan.

Bovendien kunt u uw kind inschrijven voor de ganse week of voor één of meerdere dagen afzonderlijk. Een vakantie-opvang op maat dus!

Oprichtingsjaar 2006
Oprichtingsdatum 13-06-2006

Sociale media

Adres

Bindstraat 20 , 2600 Berchem
Tel.
03 239 17 32
info@funvoorkids.com
Website
www.funvoorkids.com