Speelpleinwerking SPED

De Edegemse speelpleinwerking SPED staat garant voor massa’s speelplezier. Een enthousiaste ploeg van vrijwillige animatoren organiseert aantrekkelijke activiteiten voor kinderen uit de lagere school en tieners tot en met 15 jaar. De animatoren worden aangestuurd door drie hoofdanimatoren en de jeugddienst. We wisselen een open speelaanbod af met groepsspelen.

Update coronamaatregelen: Inschrijven is verplicht. We vragen ook om slechts één vrijetijdsactiviteit per week te kiezen. Komt je kind naar SPED, dan wordt afgeraden om dit te combineren met nog een andere, georganiseerde vrijetijdsactiviteit (bv. jeugdbeweging, sportclub, IBO, ..).

Voor wie

Voor kinderen uit de lagere school en tieners tot en met 15 jaar. 

Wanneer

In de zomervakantie. Hou de website in de gaten voor de concrete data. 

Waar

Hangar 27, Parklaan 161

Hoe inschrijven

Inschrijven kan online via I-school. 

Nog geen login op i-school? Registreer je op www.edegem.be/vakantieaanbod en maak een kindfiche aan. Daarna krijg je een gebruikersnaam en een paswoord via e-mail toegestuurd. Met deze gegevens kan inloggen in I-school en je kind inschrijven. 

Prijs

Kom je in aanmerking voor een sociaal tarief? Neem contact op met de sociale dienst van het OCMW, 03 450 87 07.

Annuleren

Kosteloos annuleren kan nog tot 14 kalenderdagen op voorhand. Na 14 dagen kan dit enkel nog kosteloos met een attest van ziekte, rouwbrief, ontslagbrief, bewijs werkgever wijziging uurrooster. Een scan of een foto van dit attest moet uiterlijk voor de 5de van de daaropvolgende maand worden doorgestuurd naar sped@edegem.be, attesten die later binnenkomen worden niet meer aanvaard.

Wat neem je mee

  • speelkleren en -schoenen
  • bescherming tegen zon, koude en regen
  • lunchpakket en voldoende drinkwater

Meer info? 

Jeugddienst
Terelststraat 2
03 289 22 20
sped@edegem.be


Volg de speelavonturen van de kinderen en animatoren op facebook.

Gerelateerde items