Speelpleinwerking SPED

De Edegemse speelpleinwerking SPED staat garant voor massa’s speelplezier. Een enthousiaste ploeg van vrijwillige animatoren organiseert aantrekkelijke activiteiten voor kinderen uit de lagere school en tieners tot en met 15 jaar. De animatoren worden aangestuurd door drie hoofdanimatoren en de jeugddienst. We wisselen een open speelaanbod af met groepsspelen.

Update coronamaatregelen: Inschrijven is verplicht en kan enkel per week. Je betaalt voor een ganse week ook als je kind niet alle dagen is komen spelen. Voor de lagere schoolkinderen voorzien we twee bubbels van 45 kinderen. Voor de tieners is er een bubbel van 25 deelnemers. Afhankelijk van de maatregelen, kan deze opdeling nog wijzigen. Bij een inkrimping van de bubbels krijgen de eerst ingeschreven voorrang.

Voor wie

Voor kinderen uit de lagere school en tieners tot en met 15 jaar. 

Wanneer

Van maandag 5 juli tot en met vrijdag 13 augustus 2021. SPED is gesloten op woensdag 21 juli. Je kind(eren) brengen kan vanaf 8.30 tot 9.15 uur. Afhalen van 16 tot 16.30 uur.  Graag respect voor deze uren. 

Waar

Hangar 27, Parklaan 161

Hoe inschrijven

Inschrijven kan vanaf maandag 3 mei 2021 - 20 uur online via I-school

Nog geen login op i-school? Registreer je op edegem.be/vakantieaanbod en maak een kindfiche aan. Daarna krijg je een gebruikersnaam en een paswoord via e-mail toegestuurd. Met deze gegevens kan je inloggen in I-school en je kind inschrijven. 

Prijs

Per kind 25 euro per speelweek.

Kom je in aanmerking voor een sociaal tarief? Neem contact op met de sociale dienst van het OCMW, 03 450 84 07.

Annuleren

Kosteloos annuleren kan nog tot 14 kalenderdagen op voorhand. Wil je daarna nog annuleren, kan dat enkel nog kosteloos met een attest van ziekte, rouwbrief, ontslagbrief of bewijs werkgever wijziging uurrooster. Een scan of een foto van dit attest moet uiterlijk voor de vijfde van de daaropvolgende maand worden doorgestuurd naar sped@edegem.be, attesten die later binnenkomen worden niet meer aanvaard.

Wat neem je mee

  • speelkleren en -schoenen
  • bescherming tegen zon, koude en regen
  • lunchpakket en voldoende drinkwater

Meer info? 

Jeugddienst
Terelststraat 1
03 289 22 20
sped@edegem.be


Volg de speelavonturen van de kinderen en animatoren op facebook.