Maak kennis met Vrijetijdscentrum Kruispunt

Gepubliceerd op dinsdag 16 maart 2021

Kruispunt is grotendeels een nieuwe lichte en luchtige bibliotheek. Gelijkvloers bevindt zich de jeugdcollectie en op het verdiep, bereikbaar met trap en lift, is de volwassenencollectie. Verder is het binnenkort de nieuwe thuis van:

  • De jeugddienst (je kan niet meer binnenvallen in het Zwaluwnest)
  • De collega’s van cultuur, welzijn en lokale economie (die ruilen hun bureau in het gemeentehuis in voor een plekje in Vrijetijdscentrum Kruispunt)
  • De sportdienst (maar die staan je ook nog altijd te woord in Sporthal Den Willecom)

Samen vormen zij het team Vrijetijd.

Een vraag over SPED? Een badmintonveld reserveren? Een ticket kopen voor een concert? Een boek lenen? Advies over je wijkfeest? Naar een voorleesverhaal komen luisteren? Info over een speelstraat? Of over de jaarmarkt? Daarvoor –en voor nog veel meer- kan je terecht bij dezelfde mensen als vroeger, maar op een ander adres: Terelststraat 1.

Kom je krant lezen in VTC Kruispunt

Eén van de nieuwigheden in VTC Kruispunt wordt de foyer. Deze ruimte, die de hele breedte van het gebouw bestrijkt, opent haar deuren elke dag van 10 tot 12 uur. Je kan er de krant komen lezen, een koffie drinken of simpelweg een babbeltje slaan met de andere bezoekers.

Examens? Geen stress!

Behoor jij tot die groep die in januari en juni examens mag gaan doen? Dan heeft VTC Kruispunt voor jou de perfecte studieplek. Stil, maar niet té stil en met een prachtig uitzicht op onze tuin of park centrum. Examensucces verzekerd!

Een vraag? Een afspraak maken met één van onze collega’s? 03 289 22 20 of vtckruispunt@edegem.be.