Word (hoofd)animator bij SPED

Elk jaar draaien er tientallen animatoren mee op de gemeentelijke speelpleinwerking SPED. En we winden er geen doekjes om: zonder deze vrijwilligers is de speelpleinwerking SPED moeilijk realiseerbaar.  

Voor wie?

Voor meisjes en jongens die dit jaar 16 worden of ouder zijn. Je mag best ook prettig gestoord zijn. Heb jij dus veel zin om mee plezante activiteiten op poten te zetten, heb je interesse om met kinderen en tieners te werken? Heb je tijd vrij in de krokus-, paas- en/of zomervakantie? Draag je bovendien de woorden creativiteit, inzet, enthousiasme en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel? Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken!  

Vergoeding?

De onkostenvergoeding voor een stagiair en animator zonder attest bedraagt 20 euro per dag. Een animator met attest of een animator met twee jaar ervaring op SPED krijgt 25 euro per dag. Een hoofdanimator ontvangt dagelijks 34 euro.  

Interesse?

Schrijf je dan nu in.

Opleiding?

Een opleiding is niet vereist maar bezorgt je veel extra ideeën, tips en tricks om een goede animator te zijn. Mits je voldoet aan bepaalde voorwaarden, betaalt het gemeentebestuur per gevolgde cursus 87 euro terug.  Hier vind je alle informatie over de toelage voor kadervorming.