Welkom in vrijetijdscentrum Kruispunt

Gepubliceerd op donderdag 1 april 2021

We hebben er lang van gedroomd, van een nieuwe bib met meer licht en lucht, toegankelijk voor wie minder goed te been is of met een buggy naar de bib wil komen. Een bib ook van de 21ste eeuw, met een plekje om voor te lezen, werk- en studeerplekken, een kopje koffie en een mooie tuin. En vooral een bib als deel van een groter geheel, een stukje uit de grotere puzzel van de vrijetijd Edegem. Een vrijetijdscentrum samen met de collega’s van jeugd, sport, cultuur, welzijn en lokale economie.

Na jaren van plannen, brainstormen, tekenen en hertekenen werd in het voorjaar van 2019 gestart met de bouw van vrijetijdscentrum Kruispunt in het centrum van Edegem, in de Terelststraat, tussen Huis Hellemans en sporthal Den Willecom.

En nu de bouw bijna voltooid is, kunnen we volop aftellen naar de opening van ons nieuw vrijetijdscentrum. Zodra de meubeltjes en boekenrekken geleverd zijn, verhuizen we onze boeken en dvd’s. Vanaf maandag 5 juli verwelkomen we je voor een eerste bezoek aan ons nieuwe vrijetijdscentrum. Hou onze website, facebook en nieuwsbrieven in het oog voor alle concrete info over de sluiting van de bib, de verhuis en de openingsuren van Kruispunt. 

Tot binnenkort!