Edegem ondersteunt campagne ‘Ik Steun Mijn Goede Doel’

Gepubliceerd op vrijdag 18 december 2020
De coronamaatregelen hebben een impact op de inkomsten van onze goede doelen en verenigingen. Steun jouw favoriete doel, zet een actie op of doneer via www.iksteunmijngoededoel.be. Zo help je ze om hun warme projecten verder te zetten!

Een gemiddeld goed doel ziet 30% met uitschieters tot 80% van zijn inkomsten verdwijnen. Daarom neemt lokaal bestuur Edegem initiatief en zet het haar schouders onder deze nationale inzamelactie. Ik Steun Mijn Goede Doel is een gezamenlijk, verbindend initiatief van meer dan 100 verenigingen en goede doelen.

Samen in actie

Via het platform kan je gemakkelijk zoeken naar goede doelen die je op verschillende manieren kan steunen. Zo kun je direct aan een goed doel dat nauw aan je hart ligt doneren. Steek je liever zelf of samen met je vrienden, familie, collega’s, buren, ...  de handen uit de mouwen? Organiseer een inzamelactie en doneer je opbrengst aan de organisatie die jullie een hart onder de riem willen steken. Surf dus snel naar: www.iksteunmijngoededoel.be.


Voor organisaties

Het platform biedt een overzichtelijk donatie- en burgeractie platform met een toegewijd deelplatform per goed doel. Dankzij het platform kan je als vereniging snel en eenvoudig een eigen platform aanmaken om zo donaties en inzamelacties te verzamelen. Burgers, scholen, bedrijven, … kunnen geld doneren aan jullie organisatie. Als organisatie kan je ook zelf de inschrijvingen van fundraisers en burginitiatieven beheren.

Goed om te weten: het platform is gratis en elke euro gaat rechtstreeks naar het goede doel.