Kersthappening

  • za 17 december 2022 tot zo 18 december 2022
Gezellige kleine markt met kraampjes vol snuisterijen, hapjes en drankjes.
Tijdens de uren van de kerstmarkt vinden verschillen de optredens plaats.

Zaterdag
13.30 uur : T-Trio
laat je verrassen door 3 koperblazers die de mooiste klanken uit hun instrumenten blazen. Nadat het Gemeenteplein opgewarmd is, verspreiden ze zich in de winkelstraten rond het plein.

15.00 : 3 Koningen voorstelling door Vevasco
"Vevasco, oud-scouts, Edegem organiseerde al 75 jaar optredens rond het driekoningenverhaal, met toneel en zang. De opbrengst gaat integraal naar goede doelen in en rond Edegem.
Dit jaar houden ze een Driekoningfeest op 7 januari 2021, van 14 tot 22 uur, op het plein aan de Sint-Antoniuskerk.
Om 15 uur krijg je een voorsmaakje van wat dit Driekoningenfeest inhoudt.
15. 30 : TBA
17.00 : Dirk Nyberg
een artiest pur sang die muziek ademt. Hij brengt de grootste hits van de voorbije zeven decennia van de meest iconische zangers op jouw evenement of feest. Van Dean Martin, Neil Diamond, Tom Jones, tot Engelbert Humperdinck en Elton John, maar evengoed Simple Minds, Queen of George Ezra kunnen de revue passeren
Dirk brengt op de Kersthappening een mix van leuke Kersthits en nummers die je zullen meenemen in de warme nostalgie van deze feestperiode.

18.00 : Andiamo
Een podium gevuld met dansers van peuters tot adults. Andiamo gaat ervoor met veel passie en enthousiasme zodat je zin krijgt om zelf te gaan dansen.

18.30 : NBDA
Nathalie Baert Dans Academie, een plek waar je in een positieven en sfeervolle omgeving je op creatief en artistiek vlak kan ontwikkelen. Groei en ontwikkeling worden aangemoedigd door een team van gepassioneerde leerkrachten. Zo willen we iedereen ongeacht ervaring, leeftijd en achtergrond, aanmoedigen om samen met te genieten. Zo leer je wat dans echt inhoud en waar dans je in het dagelijkse leven mee kan helpen. Door in te zetten op motorische ontwikkeling van kinderen, op de inleving in dans en het enthousiasme op een gepast niveau worden leuke prestaties neergezet.
19.30 : Plug it in
6-koppige coverband met muziek van de jaren 70 tot nu. Ambiance verzekerd!

Zondag
14.30 : TBA
15.45 : Melanie Mertens Polak
Met popsongs, in een eigenzinnig jasje
16.45 : Kerst-handjes-in-de-lucht
Stefan Beeldens laat je shaken, springen, slowen … een kinderdisco die nog plezanter is voor de mama’s , papa’s en alle volwassenen die te vinden zijn voor ambiance en plezier.
18.15 : KroesKontrol
5 straffe gasten met passie voor muziek. Ze omschrijven zich als eigentijdse muziek met hier en daar een hoek af.
Een mooie afsluiter van dit feestweekend.

Locatie

Gemeentehuis
gemeenteplein 1 , 2650 Edegem

Prijs

  • gratis