Imagine No Lennon

Koop tickets
Fort 5 - Hangar 27
  • vr 12 november 2021 van 20 tot 23.30 uur
Al bijna 40 jaar is John Lennon in Rock-n-Roll Heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Zijn ultieme daad zit in ‘Imagine: just a brotherhood of men’. Ga gewoon voor een wereldgemeenschap vol mensen, met ‘nothing to kill or die for’. Dus geen bezit, geen politiek… and no religion either. Hoe actueel kan iets klinken?
Reden genoeg voor een herdenking, een viering - opgebouwd rond ‘Give Peace a Chance’, ‘All You Need is Love’, ‘Revolution’, ‘Power to the People’ en alle andere hits die uit de pen en gitaar van deze ‘working class hero’ vloeiden tijdens Beatle-jaren en solocarrière.
Een strijdproject met en rond Lennon. De Opper-Beatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie. De Liefdesprofeet. The Walrus. De Revolutionair. De Dromer.
In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles coverband ‘The Apples’.
Wie beter dan Jean en Ben konden een top band samenstellen en bezielen voor de viering van John Lennon? De Opper-Beatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie. De Liefdesprofeet. The Walrus. De Revolutionair. De Dromer.
JEAN BOSCO SAFARI (LEAD & GUITAR), BEN CRABBÉ (DRUMS & BACKINGS), DAVID PIEDFORT (GUITAR & BACKINGS), MARC VAN PUYENBROECK (BAS), STEVEN MINTJENS (KEYBOARD

Locatie

Fort 5 - Hangar 27
Parklaan 161 , 2650 Edegem

Prijs

  • Basistarief 14

Reserveer

Organisatie

Hangar 27
Parklaan 161 , 2650 Edegem