Nog enkele tickets voor 'Sono Io?' van Circus Ronaldo

Gepubliceerd op woensdag 22 juni 2022
Er zijn nog enkele tickets vrij voor de extra voorstellingen van Circus Ronaldo op zondag 9 en maandag 10 oktober 2022. Wees er snel bij!

De voorstelling ‘Sono io?’ is een poging tot een (her-)ontmoeting tussen vader en zoon.

Danny en Pepijn Ronaldo delen het podium en bouwen via hun gedeelde voorliefde voor muziek en spielerei een brug tussen hun gelijkenissen en verschillen.

De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase, dat hij enkel met een publiek kon creëren.

De zoon zoekt naar de verzoening van zijn twee geliefde werelden: het oude circus dat zijn vader creëerde, en de wereld daarbuiten. Is een zoon nog steeds een zoon, wanneer hij zich niet meer kan vereenzelvigen met een zo lang in stand gehouden identiteit?

‘Sono io?’ (‘Ben ik dat?’) is een queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen.

Het wordt een grappige herkenbare zoektocht, maar ook meeslepend en ontroerend. Want het staat geschreven in de geschiedenis van de mensheid; “Tussen een vader en een zoon ligt de diepe ravijn van hun gelijkenis.”.

De voorstelling is geschikt vanaf 12 jaar.

PRAKTISCH

Wegens succes verlengd! Extra speeldagen op zondag 9 en maandag 10 oktober 2022!

Aanvangsuur : 20u

Locatie : Stroyland, Boshoekstraat 99, Hove

Ticketprijs : 18 euro

Tickets : Tickets zijn te koop via https://hove.recreatex.be/

Info : info@dezuidrand.be

Een initiatief van Streekvereniging Zuidrand